Rebel Angel by Bridget Wood - PDF and EPUB eBook

(Wolfking #3)
5 from 59 reviews

Bridget Woods derde verrassende uitstapje in de wereld van de Keltische mythen en sagen van weleer. Zij heeft een stem met een...

Looking for rebel angel pdf to download for free? Use our file search system, download the e-book for computer, smartphone or online reading.

Search & Download

Details of Rebel Angel

Exact title of the book
Rebel Angel
Book series
Wolfking #3
Book author
Bridget Wood
Book edition
Paperback
Language
English
Published
1993 by Headline
File size (in PDF)
about 300 kB
Rebel Angel

Some brief overview of book

Bridget Woods derde verrassende uitstapje in de wereld van de Keltische mythen en sagen van weleer. Zij heeft een stem met een magische klank, een stem die allerwegen zal worden gehoord, en verstaan. Waarom treuzelt hij, Nuadu Argaitlem, de bastaardprins die werd verbannen van het hof van de Hoogkoningen van Ierland, om een poging te doen zijn verloren burcht Tara te herwinnen?

Waarom geeft hij er de voorkeur aan als een halfwilde te jagen met de wolven in het schemerduister van het Wolvenwoud? Immers, de situatie vraagt erom. Tara is in handen gevallen van de brute Reuzen van Gruggach, die erom bekend staan prille maagden te roven, van hun eer te ontdoen en, net als alle andere mensen die in hun handen vallen, op hun roosters te braden.

En de Reuzen staan niet alleen. Zij weten zich gesteund door de veile Mantelmaker, de gruwel die voortdurend op zoek is naar slachtoffer voor zijn monsterachtige Zielenvreters.